VIDEO. Imprimanta portabilă care încape în buzunar

Data publicării:
imprimantaportabila

Cu toţii am trăit momentul în care eram pe drumuri şi aveam neapărată nevoie să tragem ceva la imprimantă, dar nu aveam acces la un printer. Compania ZutaLabs vine cu o soluţie, în forma unui printer portabil.

Majoritarea printerelor portabile sunt doar variante micşorate a printerelor mari, dar PocketPrinterul lui ZutaLabs este un pic diferit.

În loc să pui hârtia în imprimantă, pui imprimanta pe hârtie. PocketPrinter este un robot mic, care se plimbă pe foaia de hârtie şi imprimă pe măsura ce se mişcă. Acesta este doar un prototip, şi compania urmăreşte să finanţeze prima tranţă de PocketPrinter prin intermediul site-ului kickstarter. Conform dezvoltatorilor, Pocket Printer o să printeze cu o viteză de o pagină pe minut, în alb-negru, şi va fi compatibil cu orice dispozitiv electronic. Desigur, funcţiile sunt limitate, dar dacă eşti genul de persoană care trebuie să tipărească din mers, PocketPrinter prezintă o soluţie interesantă. PocketPrinter va fi lansat în ianuarie pentru cei care au cumpărat produsul prin Kickstarter, în caz că proiectul îşi atinge ţinta de finanţare. Un PocketPrinter va costa circa 200 de dolari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri