VIDEO. Totul despre Blackberry Passport, telefonul care nu poate fi ţinut cu o singură mână

Data publicării:
blackberry 1

Telefonul de 600 de dolari e cel mai mare, cel mai pătrăţos şi cel mai.... evident smartphone pe care l-a produs vreodată compania.

Compania Blackbery este convinsă că noul Passport o va aduce înapoi în ring. Însă avem mai multe motive să credem că nu este prea mult loc pentru Blackberry Passport acolo.

Telefonul este uriaş. Are 5,3 inchi înălţime, 3,5 inchi lăţime şi 0,37 inchi grosime. Este de asemenea şi foarte greu cântărind peste 190 de grame. Arată fără îndoială foarte ciudat, ca şi cum un smartphone normal s-ar fi îngrăşat puţin. Este de altfel foarte apropiat ca dimensiuni de un paşaport ceea ce nu este deloc întâmplător.

Este mai mare şi mai greu şi decât Samsung Galaxy Note 4 cât şi iPhone6 Plus. Nu este nevoie să vă spunem că Passport este ciudat de folosit sau de ţinut cu o singură mână şi aproape imposibil de purtat în buzunarul de la pantaloni. Ceea ce este destul de neinspirat pentru un telefon care se adresează persoanelor atât de ocupate încât sunt aproape mereu cu o cafea sau un dosar în mână şi au nevoie de un gadget pe care să îl folosească pe fugă.

Totul despre Blackberry Passport în reportajul VIDEO.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri