VIDEO. Un iPhone 7 a luat foc în Australia

Data actualizării: Data publicării:
iphone

Un australian susţine că un smartphone iPhone 7 proaspăt achiziţionat a luat foc şi i-a distrus maşina, scrie News.ro.

iphone

Mat Jones, un surfer australian, a povestit televiziunii locale Channel 7 News cum iPhone-ul 7 pe care-l cumpărase cu mai puţin de două săptămâni înainte a luat o foc în maşină şi a distrus interiorul acesteia.

Scoţând resturile arse, Mat a descoperit că sursa fumului era iPhone-ul aflat în buzunarul pantalonilor lăsaţi în maşină. Acesta era distrus complet şi încă scotea fum.

La trei zile după ce incidentul a fost raportat, Apple a anunţat oficial că a demarat propria investigaţie.

Evenimentul are loc la câteva săptămâni după ce Samsung a retras definitiv de pe piaţă şi din producţie smartphone-ul Note 7, în condiţiile în care compania coreeană nu a reuşit să determine cauza pentru care acesta a luat foc în mai multe cazuri, inclusiv după ce modelul original a fost înlocuit cu unul pe care producătorul l-a crezut sigur.

Cazurile în care diverse dispozitive, fie ele telefoane sau laptopuri, se încing sau chiar iau foc din cauza bateriei nu sunt o noutate. Dacă acesta este un caz izolat, nu ar trebui să fie o mare problemă pentru Apple. Compania americană ar trebui să-şi facă griji abia în cazul în care incidentul se repetă.

De aceea, nu sunt motive în acest moment să comparăm un singur incident în care a fost implicat un iPhone, cu saga Note 7, unde Samsung nu a aflat nici până acum de ce i-au luat foc telefoanele.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri