WhatsApp lansează o nouă funcţie

Data actualizării: Data publicării:
Fackbook Acquires WhatsApp For $16 Billion
Foto: Gulliver/Getty Images

Începând de astăzi, utilizatorii de WhatsApp pot comunica folosind funcţia de apelare video, scrie News.ro.

Fackbook Acquires WhatsApp For $16 Billion
Foto: Gulliver/Getty Images

Aflată în teste pe parcursul ultimelor luni, funcţia de apelare video din WhatsApp devine, de astăzi, disponibilă tuturor utilizatorilor. Uşor de folosit şi funcţională inclusiv pe conexiunile mai slabe, noua facilitate transformă WhatsApp, cu cei peste un miliard de utilizatori ai săi, într-unul din principalele servicii de apelare video.

Utilizarea funcţiei de apelare video este foarte simplă. Apăsând butonul din colţul dreapta sus al ecranului, utilizatorul are de ales între apelarea audio şi cea video. O simplă apăsare a butonului ”video call” va duce la iniţierea apelului.

Interfaţa grafică este şi ea cât se poate de simplă şi similară unor servicii precum Skype sau Google Duo. Alături de imaginea interlocutorului, există trei butoane pentru schimbarea camerei, dezactivarea microfonului şi încheierea apelului.

Lansarea opţiunii de apelare video poate fi considerată târzie pentru o aplicaţie care va împlini 7 ani în ianuarie 2017. Pe de altă parte, 2016 a fost un an foarte productiv pentru inginerii care se ocupă de WhatsApp. Versiunea pentru desktop, criptarea automată a convorbirilor, transferul de date către Facebook plus alte multe facilităţi mai puţin importante au fost lansate, toate, anul acesta.

Apelarea video face parte din cea mai nouă versiune de WhatsApp, disponibilă acum pentru Android, iOS şi chiar Windows Phone.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri