Sari la conținut

„Apocalipsa” pinguinilor

Pinguinii sunt nevoiţi să străbată 65 de kilometri pentru a ajunge la apă, de unde îşi procură hrana. Mulţi îşi abandonează puii, iar cei mici nu supravieţuiesc. Aşa că în zonă au rămas doar 10 la sută din pinguinii care trăiau acolo înainte ca aisbergul să îi izoleze de mare. Potrivit specialiştilor, colonia poate dispărea complet în următorii 20 de ani.