Cod galben de vijelii și ploi în șase județe

Data publicării:
Flood Warnings Continue As More Rain Is Forecast Across England
WORCESTER, ENGLAND - FEBRUARY 12: People wait in heavy rain and hail for a shuttle bus to take them across Worcester Bridge, closed to general traffic due to an increase in flood levels on February 12, 2014 in Worcester, England. The Environment Agency has issued flood warnings for dozens of areas along the River Severn. With heavier rains forecast for the coming week people are preparing for for the water levels to rise. (Photo by Rob Stothard/Getty Images)

Meteorologii au emis un cod galben de ploi și intensificări ale vântului în județele Bistrița-Năsăud, Maramureș, Gorj, Dolj, Olt și Mehedinți. De asemenea, până la data de 6 octombrie, meteorologii avertizează că temperaturile vor scădea, iar la munte va ninge.

Flood Warnings Continue As More Rain Is Forecast Across England
Foto: Gulliver/Getty Images

În Maramureș și Bistrița-Năsăud, în zonele de munte, codul galben este valabil până la ora 12.00. Până la această oră la altitudini de peste 1000 de metri va ninge, iar vântul va atinge la rafală 50-50 de km/h.

De asemenea, în județele Gorj, Olt, Dolj și Mehedinți, până la ora 14.00 se vor semnala intensificăi ale vântului, care va atinge la rafală viteze de 60-70 de km/h.

În restul țării, vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor iar temperaturile vor scădea accentuat. În regiunile intracarpatice și în jumătatea de nord a Moldovei, miercuri și joi, vremea va fi deosebit de rece.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri