METEO. Cât mai durează vremea cu temperaturi de vară

Data publicării:
Autumn Colours Throughout The UK

Vremea ne mai răsfaţă cu soare din belşug pentru încă două zile. De duminică, însă, cerul se va acoperi treptat în jumătatea de vest a ţării, iar seara şi noaptea va ploua şi este posibil să apară descărcări electrice. Apoi, în primele zile ale săptămânii viitoare, aşa cum vedem, ploile vor cuprinde întreaga ţară.

Autumn Colours Throughout The UK

FOTO: Gulliver/ Getty Images

Până la schimbarea vremii, temperaturile vor continua să fie foarte ridicate. Apoi, de duminică, o masă de aer rece, venită dinspre nordul Europei va ocupa treptat regiunile centrale şi estice, inclusiv zona ţării noastre.

Prin urmare, vremea foarte caldă şi frumoasă va ţine până la sfârşitul săptămânii, după care toamna îşi reintră în drepturi.

Soarele va fi generos în cea mai mare parte a ţării, iar temperaturile se vor menţine anormal de ridicate şi vor ajunge la 27..28 de grade Celsius în sud. Aşa cum spuneam, de dumincă seară ploile se vor înmulţi treptat în jumătatea de vest a ţării, iar pe parcursul nopţii, acestea vor apărea pe suprafeţe restrânse şi în restul zonelor. Luni vremea va fi instabilă în special în nord, vest şi centru, dar maximele vor mai ajunge la 26 de grade Celsius în Lunca Dunării.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri