O companie producătoare de bere a inventat ambalajul comestibil, dacă ajunge în ocean

Data publicării:
collage-1

Impresionați de imaginile în care vietățile ajung să trăiască prinși ca în niște capcane, în cazul în care ambalajul respectiv ajunge în ocean, cei de la compania americană au propus o soluție ecologică. Materialul este sută la sută biodegradabil și, nu numai că nu va mai pune în pericol viața animalelor, dar le și poate hrăni.

Inelul dozelor de bere este fabricat din orzul și grâul rezultat în urma procesului de fabricare a berii, iar compania a dat asigurări că este la fel de rezistent.

Potrivit companiei, americanii au băut anul trecut aproape 24 de miliarde de litri de bere, iar jumătate din această cantitate a fost comercializată în doze.

Majoritatea ambalajului care înrămează six-pack-urile ajunge în ocean, afectând fauna și flora, precizează compania. Cele mai cunoscute cazuri sunt ale broaștelor țestoase prinse în aceste inele de plastic și cresc apoi cu diformități ori a pescărușilor care înghit plasticul și le rămâne în aparatul digestiv.

Saltwater Brewery speră acum ca, prin această campanie de promovare, consumatorii să fie dornici să plătească puțin mai mult ca să se bucure de bere și în același timp să salveze mediul înconjurător.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri