METEO. Temperaturi de până la 15 grade în țară

Data actualizării: Data publicării:
Vremea, meteo, soare cu nori_decembrie cald_agerpres_8127286

Regimul termic al zilei de duminică, este unul cu vremea caldă pentru această perioadă, cam în toată țara, dar în special în sudul și estul țării, valorile termice oscilând între 5 și 15 grade Celsius, a declarat, pentru Agerpres, Dinu Mărășel, meteorolog de serviciu în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Vremea, meteo, soare cu nori_decembrie cald_agerpres_8127286

Potrivit acestuia, în zona Capitalei, "vom avea o vreme caldă, cu un cer variabil mai mult senin. La orele amiezii temperaturile ajung 11 grade Celsius, valori cu mult mai ridicate decât ceea ce în mod normal ar fi trebui să se înregistreze în această perioadă a anului".

Specialistul ANM a subliniat că se vor semnala unele înnorări în nordul și nord-estul țării și intensificări ale vântului în zona montană înaltă, dar, în general, va predomina vremea frumoasă.

"Sunt câteva grade bune în plus față de ce ar fi normal pentru a doua decadă a lunii decembrie. Unele înnorări se vor semnala în nordul și nord-estul teritoriului, dar fără semnificații. Putem spune că astăzi predomină și vremea frumoasă. Vântul va sufla slab spre moderat, cu ceva intensificări în zona montană înaltă, la peste 1.800 — 2.000 de metri, dar fără mare importanță. Nu sunt probleme deosebite așteptate astăzi, cu atât mai mult cu cât și problemele de ceață, semnalate în prima parte a zilei, au dispărut", a spus meteorologul de serviciu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri