VIDEO. Copaci tăiați pe plaja Modern din Constanța

Data publicării:
copaci taiati modern

„Ieri (marți – n.r.) se tăiau copacii pe Plaja Modern, unde va fi festivalul Neversea”, susține un telespectator Digi24, care ne-a trimis prin Whatsapp și un filmuleț.

Nu uitați, dacă și dvs ați fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o știre puteţi lua legătura cu noi pe e-mail (redactie@digi24.ro) sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteti contacta și telefonic sau ne puteți trimite fotografii şi filmări pe Whatsapp, la numărul 0771.100.304.  Vă rugăm să precizați numele și locul din care le transmiteți. 

Peste 150.000 de persoane sunt aşteptate să participe la Festivalul Neversea, care va avea loc în perioada 7-9 iulie pe o plajă din municipiul Constanţa.

 

Inițial, festivalul trebuia să se desfășoare pe plaja din cartierul Faleză Nord, pe o suprafață de 200.000 de metri pătrați, dar organizatorii au anunțat, la un moment dat, schimbarea locului evenimentului, fiind preferat segmentul cuprins între plaja Modern şi plaja Trei Papuci, care are numai 100.000 de metri pătrați.

Festivalul Neversea are loc în perioada 7 – 9 iulie, în Constanţa, iar printre artiştii care vor urca pe scene se află Jason Derulo, Rita Oro, Dua Lipa, Years&Years, Afrojack, Tiesto, Fatboy Slim.

Primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, a declarat, luni după-amiază, într-o conferinţă de presă la care au participat, pe lângă organizatorii festivalului, şi reprezentanţi ai instituţiilor care se vor ocupa de buna desfăşurare a evenimentului, că Neversea îşi propune „să amplifice potenţialul pe care îl are Constanţa”. El a precizat că un asemenea eveniment este o premieră pentru Constanţa şi şi-a exprimat speranţa că participanţii la festival vor pleca cu o impresie frumoasă.

La rândul său, şeful IPJ Constanţa, Mircea Vizitiu, a afirmat că mai multe străzi din zona centrală a Constanţei vor fi închise circulaţiei în perioada Festivalului Neversea, în timp ce organizatorii le recomandă spectatorilor să lase maşinile în parcările din oraş sau în Mamaia şi să ajungă la concerte cu autobuzele Regiei Autonome de Transport în Comun care vor avea program special în perioada evenimentului.

De altfel, oficierea căsătoriilor în municipiul Constanţa în perioada 7 - 9 iulie nu va mai avea loc la sediul Casei Căsătoriilor, ci în Parcul Tăbăcărie deoarece zona respectivă se află în apropierea plajei unde se desfăşoară Festivalul Neversea, urmând să existe restricţiii de circulaţie pe străzile din apropiere.

Accesul la festival se va face printr-un singur loc - intrarea de pe plaja Modern dinspre Portul Turistic Tomis.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri