Pățania tânărului care a dormit în fața magazinului Apple, pentru noul iPhone X. Cum a rămas fără telefon

Data publicării:
iphone x lansare marea britanie
Foto: Guliver/Getty Images

Un tânăr care a petrecut trei zile la coadă, în fața unui magazin Apple, înainte de lansarea noului iPhone X a plecat acasă fără râvnitul telefon, după ce și-a cheltuit banii într-un cazinou. Londonezul era primul la coadă, în fața magazinului Apple situat pe Regent Street, scrie Metro.

iphone x lansare marea britanie
Foto: Guliver/Getty Images

Cei care s-au aliniat pentru a fi primii care își cumpără noul telefon lansat de Apple au primit câte o brățară din partea companiei, astfel încât să nu își piardă locul la coadă, timp de o oră. Însă în acest timp, tentația jocurilor de noroc a fost prea mare pentru tânăr, care a intrat într-un cazinou și a pierdut toți banii.

Prietenul tânărului, care era al doilea la coadă, a povestit toată întâmplarea: „Am ajuns să fiu primul la rând. Amicul meu nu a mai avut suficienți bani la el, așa că a plecat acasă. A cheltuit prea mult la jocurile de noroc și am ajuns eu primul”, a declarat acesta pentru Metro.

iPhone X, un model de lux ce marchează a 10-a aniversare a smartphone-urilor create de Apple, a ajuns și în magazinele din România vineri, 3 noiembrie, și va încerca să îi convingă încă o dată pe cumpărători de capacitatea de inovare pe care o deține această companie americană pe o piață deja suprapopulată, informează AFP, citată de Agerpres.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri