VIDEO. Cum îți construiești un aparat de aer condiționat în 15 minute

Data publicării:
aer conditionat

Meteorologii anunță temperaturi extreme și pentru acest weekend, iar cel mai dificil va fi pentru aceia care nu au un aparat de aer condiționat acasă. Din fericire pentru ei, cei de la Tech Insider au creat un material video cu instrucțiuni de construire a unui mic aparat de aer condiționat, care poate să mai scadă puțin temperatura din locuință.

Ai nevoie de o ladă frigorifică mică, un furtun pentru evacuarea condensului, un cutter, un marker, bandă adezivă și un ventilator mic. Folosind markerul, trebuie să trasezi forma ventilatorului și a furtunului de evacuare pe capacul cutiei frigorifice.

Taie apoi suprafețele respective, după cum observi în clipul de mai jos. Tubul flexibil trebuie să aibă aproximativ 25 de centimetri și să fie fixat în forma literei „L” în capacul cutiei frigorifice, în locul în care l-ai decupat. Fixează-l apoi bine cu ajutoul benzii adezive. Umple cutia frigorifică apoi cu gheată sau cu sticle cu apă înghețată, care sunt mai eficiente. Pune apoi ventilatorul cu capul în cutia frigorifică și ai terminat.

Dacă încă ai nelămuriri, clipul de mai jos cu siguranță îți va fi de ajutor:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri