Adrian Mutu, aproape de o revenire la Fiorentina

Data publicării:
mutu la fiorentina

Mutu se pregăteşte să dea ultimul tun al carierei - ajuns la 35 de ani în India, la Pune City, dar „Briliantul” poate juca din nou în Serie A. Fiorentina şi Pune City au aceiaşi acţionari, iar cum sezonul din India ţine doar trei luni, Mutu ar urma să fie împrumutat în restul anului la gruparea „viola”.

Ajuns vara aceasta la Fiorentina, Tătăruşanu i-a transmis deja că îl aşteaptă, în timp ce Mutu a postat pe un site de socializare o poză în tricoul viola. Briliantul a jucat cinci ani la Firenze, între 2006 şi 2011.

Dinamo, la rândul său, speră ca Mutu să-şi încheie cariera în Ştefan cel Mare.

Pe de altă parte, Gheorghe Hagi este convins că Mutu poate deveni golgeterul absolut al echipei naţionale chiar şi după transferul în India.

Cosmin Contra este antrenorul care a insistat pentru aducerea lui Mutu la Petrolul. Tehnicianul lui Getafe a găsit explicaţia pentru evoluţiile oscilante ale Briliantului: „Poate mulți specialiști spun că e un eșec. Ca imagine, sunt sigur că clubul Petrolul a câștigat mult, dar nu știu dacă pe plan sportiv Adrian Mutu, asta e sigur, putea să dea mult mai mult. Circumstanțele au făcut să se accidenteze de două-trei ori până acum”.

Mutu va încasa 500.000 de euro pentru cele trei luni pe care le va petrece la FC Pune. La Petrolul, a încasat un salariu lunar de 30.000 de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri