Anghel Iordănescu a început căutările pentru Echipa Naţională. La meciul dintre Dinamo şi Pandurii

Data publicării:
Anghel Iordanescu -MFAX-1

Anghel Iordănescu a fost în Ştefan cel Mare să urmărească jucători pentru naţională la Dinamo - Pandurii. Va fi pentru prima oară după zece ani când se va ocupa iar de telegrame de convocare. La ultimele acţiuni ale tricolorilor din mandatul lui Piţurcă, niciun dinamovist n-a fost chemat la lot.

Depinde de ei. Am venit special să văd câţiva jucători de la Dinamo şi de la Pandurii”, a spus Anghel Iordănescu, director tehnic FRF.

Fiecare muncim să ajungem la naţională, e ţelul. Îmi doresc să avem parte de o calificare indiferent de cine va face parte din lot”, a spus Cosmin Matei, jucător la Naţională.

După locul pe care suntem nu avem şanse să ajungem la Naţională, dar dacă de la meciurile viitoare vom câştiga, poate vom ajunge”, a spus Dan Nistor, jucător la Pandurii.

În noua formulă de pe banca tehnică a naţionalei, Iordănescu are trei secunzi: Viorel Moldovan, Daniel Isăilă şi Ionuţ Badea.

E surprinzătoare, dar cei de la FRF au argumente. Iordănescu este o legendă a fotbalului românesc are cele mai bune rezultate la echipe de club şi naţională. Din ce ştiu eu, nu am antrenat de cinci ani, dar e un om pe care fotbalul nu l-a uitat. Surprinzătoare a fost alegerea celor trei antrenori care au fost principali şi dintr-o dată să devină secunzi ... mi s-a părut o chestie anormală, dar sunt convins că este o strategie bine pusă la punct ca echipa să se califice la euro”, a spus Petre Grigoraş, antrenor la Pandurii.

Domnul Iordănescu e un om cu experienţă care merită...mai departe mă opresc”, a spus Marius Şumudică, antrenor la Concordia Chiajna.

Meciul României cu Irlanda de Nord este programat pe 14 noiembrie.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri