Atentatele de la Bruxelles alungă fotbaliștii străini din Belgia

Data publicării:
minge fotbal poarta generic-2

Atacantul argentinian Matias Suarez e de opt sezoane la Anderlecht, dar a cerut impresarului său să negocieze despărțirea de club, cu toate că e legat de acesta până în iunie 2017. „Nu eram acasă, eram la antrenamentul de dimineață, am auzit la radio când veneam spre casă ce s-a întâmplat. După ceea ce s-a întâmplat la Paris, în noiembrie, oamenii s-au schimbat. Vreau să plec. Nu pentru că nu-mi place țara, care e incredibilă. Îmi place Belgia și oamenii de aici. Dar am vorbit cu soția mea și cu impresarul, pentru securitatea familiei mele în iunie vreau să plec”, a declarat Suarez.

În vârstă de 27 de ani, Suarez a jucat 230 de meciuri oficiale pentru Anderlecht în opt sezoane, marcând 67 de goluri și oferind 57 de pase decisive. În 2012 a fost declarat jucătorul sezonului în campionatul Belgiei.

Colegul lui Suarez, hondurianul Andy Najar, e la al treilea sezon în tricoul lui Anderlecht și e om de bază în echipa lui Besnik Hasi: ”Mi-e teamă pentru familia mea. Avem nevoie de securitate. De aceea pentru mine va fi mai bine să plec din Belgia”. În vârstă de 23 de ani, Najar mai are contract cu Anderlecht până în iunie 2018.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri