Australian Open. Programul în optimi pentru Simona Halep și Irina Begu

Data publicării:
377609 377609 irina begu

 

În faza următoare, Irina Begu o va întâlni pe Eugenie Bouchard (locul 7 WTA), semifinalistă la ediția trecută de la Melbourne și finalistă la Wimbledon, duminică dimineaţă, în primul meci de pe arena Rod Laver, la ora locală 11:00 (ora 2:00, ora României). 

IRINA BEGU - EUGENIE BOUCHARD, AUSTRALIAN OPEN.Consider că am o șansă foarte bună, am cu ce să o bat. Important e să-mi fac jocul meu, să încerc eu să conduc jocul cât mai mult. În primul rând, îmi doresc să servesc cât mai bine, să am un procentaj cât mai ridicat și consider că și serviciul va fi o armă foarte importantă în acest meci”, a declarat Irina Begu, în exclusivitate pentru Digi Sport

În optimile de finală, Simona Halep va juca împotriva belgiencei Yanina Wickmayer (25 de ani, locul 80 WTA). Partida va avea loc pe arena Rod Laver, duminică, în primul meci al sesiunii de seară, de la ora locală 19:00 (10:00 - ora României).

Românca a pierdut toate cele trei meciuri directe de până acum, fără a câștiga vreun set.

SIMONA HALEP - YANINA WICKMAYER, AUSTRALIAN OPEN. „M-a învins de fiecare dată când am jucat cu ea, dar următorul meci va fi altă poveste, pentru că mi-am îmbunătăţit mult jocul. Am şansa mea de a o învinge, dar mă aştept la un meci foarte greu. Este foarte înaltă şi foarte puternică. A fost în Top 20 în trecut, o cunosc. Loveşte mingea foarte, foarte puternic, serveşte bine. Dar rămân concentrată pentru fiecare punct şi voi lupta pentru victorie. Trebuie să mă mişc rapid şi să-mi fac jocul, să fiu agresivă şi să joc repede”, a declarat Simona Halep.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri