Bayern – Porto, 6-1, Barcelona – PSG, 2-0. Gazdele din retur s-au calificat în semifinalele Champions League

Data publicării:
Bayern Guardiola - Guliver GettyImages

Bayern Munchen a zdrobit-o pe FC Porto şi a ajuns pentru al patrulea an la rând în semifinalele UEFA Champions League.

Învinși cu 3 - 1 în tur, jucătorii lui Guardiola au întors repede soarta calificării. Alcantara a deschis scorul, din centrarea perfectă a lui Bernat. Gazdele au continuat asaltul și Boateng a dublat avantajul.

Scorul a căpătat proporții. Lewandowski a finalizat o acțiune de excepție, iar Bayern nu s-a oprit. A punctat și Thomas Muller, pentru a șasea oară în această ediție.

Până la pauză, bavarezii au mai înscris o dată, prin Lewandowski, și au intrat la vestiare cu avantaj de cinci goluri.

Bayern nu a mai forțat în partea secundă, iar adversarii au profitat. Jackson Martinez a înscris golul de onoare. Ivan Marcano a fost eliminat pe final și nu a putut urmări din teren golul lui Xabi Alonso. Reușita spaniolului a însemnat finalul spectacolului oferit de bavarezi, care s-au impus astfel cu 6 - 1.

Barcelona, calificată cu două victorii în fața PSG

Barcelona a dovedit că este mai puternică decât PSG şi pe Nou Camp. Aflată la adăpostul victoriei de pe Parc des Princes, echipa lui Luis Enrique a deschis scorul după 14 minute. Iniesta a reuşit o fază splendidă, iar Neymar a marcat.

Al doilea gol al Barcelonei a venit pe filiera braziliană. Alves a centrat perfect pentru Neymar, care nu i-a lăsat nicio speranță lui Sirigu.

Parizienii au avut prima ocazie a serii abia în repriza secundă. Marco Veratti și-a încercat norocul cu un șut surprinzător și a trimis puțin pe lângă.

Absent în manșa tur, Ibrahimovic l-a testat pe ter Stegen cu un șut furios, însă neamțul a blocat. S-a terminat 2-0 pentru catalani, care merg în semifinale după două victorii convingătoare în fața lui PSG.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri