Bayern și PSG au nevoie de victorii pentru a se califica în semifinalele UEFA Champions League

Data publicării:
Trofeu UEFA Champions League Liga Campionilor - Guliver GettyImages

Bayern Munchen are o misiune dificilă în tentativa de a ajunge pentru a patra oară consecutiv în careul de aşi din UEFA Champions League. Campioana Germaniei trebuie să recupereze un handicap de două goluri în returul cu FC Porto.

„Ştiu la ce club mă aflu şi ştiu că titlul şi Cupa Germaniei nu sunt suficiente. Aici este Bayern Munchen, unul din marile cluburi ale lumii, precum Barcelona sau Real Madrid. Doar tripla e suficientă la un astfel de club”, a spus Pep Guardiola, antrenor Bayern Munchen.

„Misiunea noastră nu este uşoară, însă nici imposibilă. Aşa trebuie să abordăm meciul, să speculăm orice oportunitate pe care o vom avea”, a adăugat Philipp Lahm, Bayern Munchen.

„Nu trebuie să ne aruncăm înainte în stilul kamikaze. Orice ar fi posibil şi dacă scorul la pauză ar fi 0-0”, a întărit Thomas Muller, Bayern Munchen.

Reeditarea finalei Cupei Campionilor din 1987, câştigată de Porto, la Viena, va fi în direct la Digi Sport 1, de la ora 21.45. 

Luis Suarez şi Messi, marile pericole pentru PSG

Cu un pas în semifinalele UEFA Champions League după victoria cu 3-1 din tur de pe terenul lui PSG, Barcelona îşi pune şi în retur speranţele în Lionel Messi. Argentinianul a ajuns la 400 de goluri marcate în tricoul catalanilor în 471 de meciuri oficiale.

„Nu e doar o cifră incredibil de atins, ci şi una greu de imaginat că poate fi realizată de orice jucător. Aceste cifre sunt unice, irepetabile”, a spus Luis Enrique, antrenor Barcelona.

Catalanii sunt puşi în gardă de revenirea lui Ibrahimovic pe Camp Nou ca adversar.

„Ibrahimovic este unul dintre cei mai buni atacanţi din lume. E obişnuit să joace aici, îl ştim foarte bine, iar prezenţa lui ne va motiva suplimentar”, a mai spus Luis Enrique.

Cel mai bun jucător pe Parc des Princes, Luis Suarez este pregătit să facă încă un meci mare în tricoul Barcelonei.

„Când am ajuns aici mi s-a spus: "Fă acelaşi lucru pe care l-ai făcut la Liverpool!". Sunt foarte fericit cu colegii de aici”, a spus Luis Suarez.

Barcelona - PSG va fi în direct la Digi Sport 2 astăzi, de la ora 21.45.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri