Bilete la preţ unic de 20 de lei, pentru meciul România-Finlanda 

Data publicării:
suporteri romania-fotbal-agerpres

Actualizare 18:00. Marian Codirlă, reporter Digi Sport, relatează că la Arena Națională au fost astăzi cozi constante pentru achiziționarea de bilete. Așadar, un interes crescut al suporterilor. Casa de bilete din Bulevardul Basarabia va rămâne deschisă non-stop până la începerea partidei cu Finlanda, de joi seară. Programul celorlalte case de bilete este 10:00-21:45, în fiecare zi.


Răzvan Burleanu, preşedinte FRF: „Fiindcă ne dorim ca peste 50.000 de români să fie alături de echipa naţională în această partidă extrem de importantă, decisivă pentru calificarea la Euro, am luat decizia să avem un preţ unic pentru toate biletele. Practic, orice român poate achiziţiona bilete la meciul România - Finlanda cu un preţ unic, cu preţul de 20 de lei”.

Răzvan Burleanu a mai anunţat că cei aproximativ zece mii de susţinători ai tricolorilor care şi-au achiziţionat bilete virtuale în cadrul campaniei "Arena Fanilor" le pot transforma în unele reale. O victorie obţinută joi seara cu Finlanda i-ar putea duce pe oamenii lui Anghel Iordănescu la Euro 2016.

Naţionala României are nevoie de patru puncte din partidele cu Finlanda şi Insulele Feroe pentru a fi sigură de prezenţa la Euro 2016.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri