BRD Bucharest Open: Simona Halep s-a calificat în finală după 6-2, 4-6, 6-1 cu Monica Niculescu

Data publicării:
289407 289407 poza halep niculescu

 

Actualizare 19.12. Simona Halep a câștigat al treilea set cu 6-1 și s-a calificat în finala turneului. Scor Simona Halep- Monica Niculescu: 6-2, 4-6, 6-1.

Actualizare 18.43. Monica Niculescu a câștigat al doilea set cu 6-4.

Actualizare 17.49. Simona Halep a câștigat primul set cu 6-2.

La Bruxelles, în 2012, Simona Halep învingea clar, cu 6-1 6-1, dar acum Niculescu este într-o formă de zile mari. A încântat pe zgura din capitală. A acces în penultimul act după un sfert de finală maraton, de mai bine de două ore și jumătate, cu slovaca Polona Hercog.

„Am avut emoții foarte mari, mi-a fost greu să închei meciul, îmi doream foarte mult să greșească ea, eu eram foarte nerăbdătoare, voiam să câștig. Mă bucur foarte mult pentru această victorie, fără public nu reușeam, un meci foarte mare, foarte greu și mă bucur că am scos-o la capăt!”, a declarat Monica, după 6-2, 2-6, 7-6, contra favoritei opt de la București.

Simona a avut un meci mult mai ușor și a stat pe teren mai puțin de o oră, în fața ibericei Lara Arruabarrena. E și ea bucuroasă că astăzi la Arenele BNR vom avea o semifinală a româncelor.

„Mai frumos nu cred că se putea pentru țara noastră, pentru acest turneu. Sper să facem un meci bun. Monica este o jucătoare foarte dificilă, aleargă foarte mult și slice-ul ei încurcă. Dar sunt pregătită pentru un nou meci și voi da tot ce pot ca să câștig”, a spus Halep, potrivit Digi Sport.

Monica e conștientă de popularitatea Simonei, dar profită din plin de numărul mare de spectator veniți să o vadă pe a treia jucătoare a lumii.

„Mă bucur că avem un turneu acasă și am reușit să ajung în semifinale și să văd și eu cum e să joci cu acest public minunat. Sper ca oamenii să vină mult mai mulți, să fie tribuna plină și să ne încurajeze pe amândouă”, a spus ea.

Pogramul de azi, 12 iulie, la BRD Bucharest Open

Terenul Central (ora 15:00):

Kristina Kucova (Slovacia) - Roberta Vinci (Italia/N. 2), Digi Sport 2

nu înainte de ora 17:00:

Simona Halep (N. 1) - Monica Niculescu (România), Digi Sport 2

Elena Bogdan/Alexandra Cadanţu (România) - Katarzyna Piter (Polonia)/Olga Savciuk (Ucraina/N. 1), Digi Sport 2

Terenul 1 (ora 15:00):

Cagla Buyukakcay (Turcia)/Karin Knapp (Italia) - Paula Kania (Polonia)/Anna Tatishvili (SUA)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri