C. T. Popescu: Nu cred că ar fi bine să se retragă Șarapova

Data publicării:
CTP ACASA

 „Maria Şarapova nu a arătat niciodată ca o jucătoare dopată. Jucătorul dopat arată ca un cyborg. Are o rezistenţă ieşită din comun, ore în şir loveşte mingea ca un mecanism, de pe stânga, de pe dreapta, din orice poziţie. Începi să te întrebi ca spectator cât o să mai reziste. Acolo se vede, eventual, influenţa unui doping. Maria Șarapova este o jucătoare extrem de inteligentă. Una dintre cele mai inteligente jucătoare pe care le-am văzut eu pe un teren de tenis vreodată. Victoriile ei nu se datorează unei rezistenţe ieşite din comun, ci unei mentalităţi de atacantă, de agresoare, care, în acelaşi timp, ştie să varieze jocul în momentele esenţiale”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Nu cred că este un câştig pentru sport, pentru tenis. Pentru Simona nu cred că este bine dacă Maria Şarapova va părăsi tenisul la cei 28 de ani pe care îi are”, a completat jurnalistul.

„Dar, în acelaşi timp, mi-a plăcut şi reacţia ei. N-a reacţionat ca un politician român. N-a spus: E o conspiraţie împotriva mea, e un dosar politic. Mă lucrează. A spus: Iau acest medicament de zece ani. Eu am greşit şi o să văd ce o să fac. Eu cred că ar fi bine să nu se retragă Maria Sharapova, pentru tenisul mondial”, a conchis Cristian Tudor Popescu într-o declarație pentru Digi24.

GALERIE FOTO. Maria Șarapova, o carieră în imagini

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri