C. T. Popescu: Pentru ce au jucat cu Finlanda, fotbaliștii tricolori ar fi fost arestați pe vremea lui Ceaușescu

Data publicării:
Romania Finlanda Agerpres 8 octombrie 2015 1

Rușine este un cuvânt nobil față de ce am văzut aseară. Cred că pentru ce au jucat sau pentru ce nu au jucat fotbaliștii noștri tricolori, pe vremea lui Ceaușescu ar fi fost arestați cu toții la ieșirea de pe teren, că așa se proceda atunci, în calitate de trădători de țară”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Naţionala României a obținut, joi seară, un egal cu emoții în fața Finlandei. Tricolorii au obținut doar patru puncte în ultimele patru meciuri și au nevoie de cele trei puncte din partida cu Insulele Feroe pentru a se califica.

Aș putea să definesc ce am văzut aseară ca stilul forfotă. Acesta este stilul echipei naționale, este echipa forfotă. Mișună pe teren tot timpul, fără rezultat. Nu văd niciun viitor acestei naționale a României, nu văd niciun viitor fotbalului românesc”, a mai spus jurnalistul.

Acesta a readus în discuție și posibilitatea desființării echipei naționale. „Rarisime sunt situațiile când mai zic ceva de fotbal, îmi displace profund ceea ce sea joacă în România și toată lumea asta a fotbalului românesc. Am mai vorbit despre fotbal atunci când am propus desființarea acestei echipe naționale a României. Mi s-a spus că există un precedent, în comunism. În 1961, Alexandru Bârlădeanu a propus să fie desființată echipa națională vreo doi ani, să stăm, să mai medităm”, a adăugat Cristian Tudor Popescu. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri