Cătălina Ponor se antrenează pentru Rio

Data publicării:
PONOR-PUNTEA SUSPINELOR - REUTERS

Anunţul făcut la începutul acestui an a prins contur. Cătălina Ponor se antrenează din nou cu lotul naţional de gimnastică. La 28 de ani, sportiva vrea să participe la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016, iar obiectivul său este să cucerească măcar o medalie. Ar fi a treia olimpiadă din cariera Cătălinei, record pentru o gimnastă din România. Ponor a cucerit trei titluri olimpice în 2004 şi a mai luat două medalii la Olimpiada din 2012.

Cătălina Ponor: Ăsta a fost primul lucru care m-a motivat ca să intru în sală, ca să fac a treia Olimpiadă, nu neapărat pentru record, dar pentru mine, să mă întrec eu pe mine.

Octavian Belu: Cătălina a demonstrat în alte două reveniri că atunci când își propune ceva chiar realizează ceea ce își propune.

Revenirea Cătălinei este de bun augur şi pentru celelalte componente ale lotului naţional.

Larisa Iordache: Este un exemplu pentru noi, bineînțeles, pentru că la vârsta ei încă poate să facă gimnastică. Ea își dorește, o văd foarte optimistă, foarte pornită să înceapă antrenamentele.

Octavian Belu: Cel mai important lucru este pentru aceste copile exemplul pe care-l dă Cătălina Ponor.

Cătălina Ponor a început gimnastica la vârsta de patru ani şi a fost descoperită de antrenorii Octavian Belu şi Mariana Bitang în 2002, la Constanţa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri