Ciprian Marica, în pericol de a rata Euro 2016

Data publicării:
marica

Suspect de ruptură musculară, Marica e în pericol de a rata lotul României pentru Euro 2016.

Deocamdată nu știm, nu e vorba de genunchiul lui Ciprian, e vorba de ceva muscular”, a declarat antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Dacă Marica a ieşit accidentat, dinamovistul Eric Bicfalvi şi-a depus CV-ul pentru un loc în lotul pentru Euro. Bicfalvi a fost cel mai bun jucător de pe teren în derby-ul de duminică seara dintre Dinamo și Steaua.

„Mai în glumă, mai în serios, am trimis astăzi la mai mulți prieteni steliști un mesaj către toți, să nu fie supărați că voi încerca să marchez și, de fapt, am zis că voi marca, așa, mai în glumă”, a spus Eric Bicfalvi.

Weekend bun pentru atacanții români în Europa

Raul Rusescu este de neoprit în Turcia. Atacantul lui Osmanlispor a marcat al optulea său gol în acest sezon şi şi-a salvat echipa de o înfrângere în meciul cu Gaziantepsor, încheiat la egalitate 1 la 1.

Şi Bogdan Stancu este în formă. Vârful lui Genclerbirligi a înscris din penalty în partida din deplasare cu Kayserispor, câştigată de echipa sa cu 2 la 0.

În Spania, Florin Andone şi-a trecut în cont a 12-a reuşită stagională. Românul a deschis scorul în meciul Athletic Bilbao B - Cordoba, pe care andaluzii l-au câştigat cu 2 la 1.

Claudiu Keşeru a atins cifra 13 în campionatul Bulgariei. Fostul stelist a marcat golul al doilea al lui Ludogoreţ în victoria cu 3 la 1 din meciul cu Pirin. După 21 de etape, echipa la care mai evoluează Moţi şi Prepeliţă este lider autoritar şi se îndreaptă spre un nou titlu.   

Celor patru atacanți stranieri li s-au alăturat, în Liga 1, Alibec, care a înscris în meciul Astra-Viitorul 2-0, respectiv Andrei Ivan, care a reușit o „dublă” în meciul CSU Craiova-FC Voluntari 3-0.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri