Conflict deschis. Laurențiu Reghecampf: Victor Pițurcă nici nu știe pe ce post joacă Chipciu

Data publicării:
230440 230440 reghecampf piturca nationala steaua

Lucian Sânmărtean a ajuns, fără voia lui, în centrul unui scandal. Mijlocaşul Stelei a devenit subiect de ceartă între Laurenţiu Reghecampf şi Victor Piţurcă. Selecţionerul îl vede pe mijlocaş mai ofensiv decât e folosit de antrenorul campioanei.

Să-l cheme el pe Sânmărtean la echipa națională să-l pună să joace acolo. El nici măcar nu a văzut unde joacă Chipciu, lăsați-mă cu Victor Pițurcă, că n-am nevoie de dialog cu el. Eu am fost la președintele FRF și am căutat să am dialog cu el, dacă vroia dialog cu mine îl făcea față în față, nu la TV”, a spus Laurenţiu Reghecampf, la Digi Sport.

Victor Piţurcă l-a sfătuit pe Reghecampf să nu mai vorbească despre echipa naţională, pentru că antrenează doar de câţitva ani. Tehnicianul Stelei a răbufnit imediat.

Cred că pot să-i dau lecții și chiar foarte multe. Păi Victor Pițurcă n-a reușit în toată cariera să califice o echipă în cupele europene”, a mai spus tehnicianul Stelei.

În prelimnariile pentru mondialul din Brazilia, mai mulţi jucători de la Steaua au vrut să boicoteze convocările la echipa naţională din cauza programului stabilit de Victor Piţurcă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri