Constantin Budescu a semnat cu Steaua

Data publicării:
constantin budescu foto astra

Astra va primi în urma transferui 1,1 milioane de euro, iar mijlocaşul de 26 de ani va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună.

Gigi Becali a făcut o ofertă concretă pentru Constantin Budescu, iar atacantul Astrei a renunţat la transferul în Qatar ca să semneze cu steliştii.

Gigi Becali, finanţator Steaua: E 1.100.000 de euro. Arabii dau banii în două rate, eu dau în două ore.

Budescu a dorit astfel să rămână în atenţia selecţionerului Anghel Iordănescu, o evoluţie constant bună în acest retur, sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf, i-ar garanta prezenţa la Euro 2016, una care ar fi fost greu de realizat dacă ar fi plecat la Al Ahli.

Echipa din Doha făcuse o ofertă de 500.000 de euro pentru un împrumut al lui Budescu până în această vară sau una în care ar fi achitat 600.000 la finalul sezonului, doar dacă ar fi decis să îl cumpere definitiv. 

Ciprian Marica, aproape de Steaua

Şi Ciprian Marica este aproape de Steaua. Patronul campioanei anunţă că s-a înţeles în proporţie de 90 la sută cu atacantul nationalei.

Gigi Becali, finanţator Steaua: Mai rămâne 10% la sută, mici detalii ca să semnăm contractul, pentru că el la pretențiile foarte mari pe care le are. Eu am pus o condiție: dacă are pretențiile astea așa mari, nu vă pot spune sume, atunci vreau să semneze pe doi ani, să iau și eu 2-3 milioane să-mi scot banii.

Marica a rămas liber de contract încă din toamnă, după despărţirea de Konyaspor.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri