Cristi Chivu îl critică pe Victor Pițurcă

Data publicării:
CRISTIAN CHIVU-AFP Mediafax Foto-GLYN KIRK

Turneul naţionalei din Elveţia nu l-a impresionat pe Cristi Chivu, care critică strategia de pregătire pentru care a optat selectionerului Victor Pițurcă.

Am fost tot timpul împotriva unor astfel de meciuri pentru că, din punctul meu de vedere, nu își au rostul. E un sezon incheiat. Celor din țara li se scurtează vacanța, au inceput deja pregătirile, cei de afară sunt foarte obosiți și fizic, și mental. Te duci, stai 10 zile în cantonament, mi se par niște teste inutile”, a spus Cristi Chivu.

„Aș vedea rostul dacă am fi calificați la turnee finale, pentru că am putea pregati turneele respective. Dar sa fim sparring partneri pentru alții, nu văd sensul”, a adăugat Chivu.

Cu Piţurcă pe bancă, naţionala a ratat ocazia de a merge la Mondialul din Brazilia, după ce a fost învinsă de Grecia, în baraj.

Un Mondial frumos, la televizor, din păcate. Sperăm ca lucrurile să se îndrepte, să avem și noi cât mai multe participări la turnee finale, sa începem cu Europeanul de peste doi ani, astea sunt obiectivele”, a declarat Chivu.

Naţionala României va juca în toamnă primele patru meciuri din preliminariile EURO 2016: cu Grecia, Ungaria, Finlanda şi Irlanda de Nord.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri