Cupa Davis. România conduce Israelul, scor 2-0

Data publicării:
ungur bar tzuf2

Actualizare 19.28. Tenismanul Marius Copil, locul 168 ATP, l-a învins, vineri, în Sala Transilvania din Sibiu, cu scorul de 6-7 (3), 7-6 (3), 6-4, 6-2, pe Dudi Sela, locul 108 ATP, în a doua partidă a întâlnirii România - Israel, din cadrul turului I al Grupei I a Zonei Euro-africane a Cupei Davis.

În urma acestui meci, care a durat aproape trei ore, România conduce cu scorul de 2-0 şi mai are nevoie de un singur punct din ultimele trei întâlniri, pentru a accede în faza următoare a competiţiei, potrivit Mediafax.

_____________________________________

Partida a durat aproape o oră şi 50 de minute.

În cel de-al doilea meci al întâlnirii, Marius Copil, locul 168 ATP, va evolua împotriva lui Dudi Sela, locul 108 ATP. Partida de dublu va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00, iar ultimele două meciuri de simplu se vor desfăşura duminică, de la ora 13.00.

Echipa care va câştiga întâlnirea va accede în turul al doilea al Grupei I, iar echipa care va pierde va merge în turul I al barajului pentru rămânerea în Grupa I. Viitoarea adversară va fi una dintre reprezentativele Sloveniei sau Slovaciei, care se vor întâlni şi ele în turul I al grupei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri