Decizie irevocabilă. Dezafilierea FC Universitatea Craiova, de acum trei ani, s-a făcut în condiții legale

Data publicării:
suporteri universitatea craiova mediafax

Instanța supremă a decis irevocabil că dezafilierea clubului de fotbal Universitatea Craiova, hotărâre luată de Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal în urmă cu trei ani, s-a făcut în condiții legale, după ce a decis să respingă definitiv contestația făcută de reprezentanții echipei din Bănie.

Astfel, a fost răsturnată hotărârea pronunțată în iunie 2012 de Curtea de Apel București, de data aceea în favoarea echipei Universitatea Craiova.

Cu siguranță decizia de astăzi va cântări destul de greu în dosarul penal care a fost instrumentat de procurorii anticorupție și trimis deja în judecată, aflat pe rolul instanței. În acest dosar sunt judecați foștii șefi ai fotbalului românesc, Dumitru Dragomir și Mircea Sandu, tocmai pentru că ar fi dezafiliat în mod nelegal Universitatea Craiova prin abuz în serviciu.

Ieri, Tribunalul Brașov a hotărât intrarea în procedură de faliment a clubului ce deține în palmares patru titluri de campioană, șase cupe ale României, o semifinală de Cupa UEFA și un sfert de finală de Cupa Campionilor, după ce planul depus de către patronul echipei Adrian Mititelu nu a trecut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri