Decizie radicală a lui Ilie Năstase: „Să-mi şteargă toate victoriile pentru echipa României”

Data publicării:
ilie nastase GettyImages-88003918

Foto: Gulliver-GettyImages

Fostul lider mondial este revoltat de faptul că terenul central de la Arenele BNR nu mai poate fi folosit şi susţine că vrea ca toate victoriile pe care le-a obţinut pentru România să-i fie şterse.

„Nu mă mai interesează. Nici pe mine, nici pe domnul Ţiriac. Vreau chiar să-mi şteargă toate victoriile pentru echipa României. Să mi le şteargă! Să nu se mai spună că am jucat tenis pentru România. Nu mai vreau! Mâine mă duc la Federaţia Internaţională, ca să-mi şteargă toate victoriile pentru România. Mi-e jenă să mă duc acum la turneul care se organizează pe terenurile auxiliare, unde eu am învăţat tenisul. Mi-e ruşine şi cred că nici nu o să mă duc”, a declarat Năstase, la emisiunea Digi Sport Matinal.

Ilie Năstase consideră că BNR are principala vină în acest nou scandal din sportul românesc: „Nu e normal. La BNR sunt nişte oameni care nu înţeleg nimic despre sport. Sau nu vor. Vor doar să se dezbrace în nişte izmene mai lungi, de pe timpul când jucam eu şi domnul Ţiriac, şi să joace numai ei pe terenurile alea. Nu se poate!”.

Turneul BRD Năstase-Ţiriac Trophy are loc la Bucureşti, încă din 1993. În acest an, premiile totale se ridică la 463.520 de euro. Întrecerea va fi transmisă în direct la Digi Sport, în perioada 18-24 aprilie. Biletele au preţuri cuprinse între 20 şi 75 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri