Dezastru pentru Real Madrid în El Clasico: scor final, Real Madrid - FC Barcelona 0-4

Data publicării:
ronaldo messi - digisport

Scor final Real Madrid - FC Barcelona 0-4.

Barcelona a început El Clasico fără Messi în teren, dar Luis Suarez a deschis scorul după 11 minute de joc. Atacantul din Uruguay l-a executat pe Keylor Navas după pasa excelentă venită de la Sergi Roberto. Suarez a finalizat o acţiune de atac în care trupa lui Luis Enrique a contabilizat 40 de pase.

Neymar a fost aproape de 2-0 din lovitură liberă, dar Navas a respins în corner. Brazilianul şi-a trecut numele pe tabela de marcaj înainte de pauză, atunci când a plecat spre poartă de la limita ofsaidului.

Recitalul oaspeţilor a continuat şi în repriza secundă. Iniesta a înscris pentru 3-0 după un un-doi cu Neymar, iar victoria catalanilor era parafată încă din minutul 53. Două minute mai târziu, Messi a revenit pe teren după 55 de zile de absenţă. Cristiano Ronaldo a avut cea mai mare ocazie pentru Real, însă Claudio Bravo nu s-a lăsat învins.

În final a fost 4-0 pentru Barcelona. Luis Suarez l-a executat cu sânge rece pe Navas pentru o nouă umilinţă istorică a galacticilor.



Cu un Lionel Messi încă incert, dar care se antrenează de zor, şi un Cristiano Ronaldo într-o formă bună, duelul giganţilor din La Liga este unul cu miză. Real Madrid se află la doar 3 puncte distanţă de FC Barcelona, catalanii ocupând în acest moment prima poziţie în clasamentul campionatului Spaniei.

Starul argentinian Lionel Messi, indisponibil de la sfârșitul lunii septembrie din cauza unei accidentări la genunchi, şi-a reluat luni antrenamentele alături de colegii săi de la FC Barcelona. În fotografiile publicate de clubul catalan, cvadruplul câştigător al Balonului de Aur nu purta niciun fel de bandaj sau protecţie specială la genunchiul stâng.

De cealaltă parte, Real Madrid, cu Cristiano Ronaldo căpitan, este echipa cu cele mai multe goluri înscrise în acest sezon de la Liga, 26 în 11 etape.

Duelul marilor orgolii este precedat, la Digi Sport 1, de ediţii speciale ale ştirilor şi de emisiunea Fotbal european.

Real Madrid - Barcelona se joacă pe 21 noiembrie, de la ora 19:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Citiţi şi  

Spania, în alertă înainte de meciul Real Madrid – FC Barcelona

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri