DIGI SPORT, ȘASE ANI DE EMISIE. Mesaje emoționante de la Gheorghe Hagi, Simona Halep, Răzvan Lucescu și Horia Tecău

Data publicării:
digi sport 6 ani

 

Ceea ce a pornit iniţial ca un pariu cu telespectatorii s-a transformat, în timp, în cel mai complet şi complex canal de sport din România. „Pariul nostru a fost să le aducem telespectatorilor acasă toate sporturile de care sunt pasionaţi. În cei 6 ani am difuzat competiţii din cele mai variate ramuri sportive. Am avut fotbal din întreaga lume, am difuzat marile competiții de atletism, nu am uitat nici sporturile cu motor, dar nici tenisul, handbalul, dansul sportiv sau rugbyul. Suntem fericiţi că am reuşit să satisfacem gusturile telespectatorilor noştri. Pentru noi ei merită, zi de zi, să fie parte din spectacolul campionilor, spune George Dobre, redactor şef Digi Sport.

La împlinirea primilor 6 ani de emisie, mari sportivi români au fost alături de Digi Sport şi au ţinut să transmită un mesaj. „Vă mulţumesc că sunteţi alături de mine în toate turneele importante pe care le joc. Vă aştept şi în continuare să îmi urmăriţi parcursul şi le doresc telespectatorilor voştri să se bucure de tenisul pe care îl oferiţi”, spune Horia Tecău, proaspăt învingător la Wimbledon, turneu difuzat de Digi Sport.

Acelaşi mesaj vine şi din partea numărului 3 mondial în clasamentul WTA, Simona Halep, ale cărei meciuri s-au văzut şi ele în exclusivitate în România pe canalele Digi Sport: „La mulţi ani şi să televizaţi cât mai multe meciuri de-ale noastre şi cât mai multe din orice alt sport”.

Gheorghe Hagi, rege absolut al fotbalului românesc, se declară fan Digi Sport. Îmi place Digi Sport, cum să nu? Sunt telespectator fidel. Aveţi păreri pertinente, îmi place că aveţi dezbateri multe, trataţi fotbalul şi intern şi internaţional, felicitări din partea mea”, spune Gheorghe Hagi.

Proaspătă medaliată cu aur la Jocurile de la Baku, competiţie difuzată EXCLUSIV în România de Digi Sport, Ana Maria Brânză mulţumeşte si ea pentru susţinere: „La mulţi ani, Digi Sport! Au trecut 6 ani şi sperăm ca şi de-acum încolo să fiţi alături de noi. Va pupăm şi vă urăm numai bine”.

Oferta Digi Sport la aniversarea a 6 ani este una de nerefuzat. Cele 3 canale de sport difuzează Liga 1, TOATE partidele din campionatul naţional de fotbal sunt în direct pe canalele Digi Sport. Apoi, ÎN EXCLUSIVITATE în România, Digi Sport transmite campionatul francez de fotbal, Ligue 1, campionatul italian de fotbal, Serie A, MotoGP sau Turneul Mondial de Rugby.

Joi, 23 iulie, la împlinirea a 6 ani de existenţă, Digi Sport le oferă în dar telespectatorilor săi 2 partide susţinute de echipele româneşti în Europa League: FC Botoşani - Legia Varşovia şi Astra - Inverness, care vor fi transmise în direct pe Digi Sport 1 şi Digi Sport 2, de la orele 20:00 si 21:00. În programele de ştiri şi emisiunile Digi Sport din cursul zilei vor fi difuzate imagini inedite din cei 6 ani de sport, de pe canalele Digi Sport.

Sub umbrela Digi Sport sunt reunite canalele Digi Sport 1, 2 şi 3, toate difuzate în reţeaua RCS& RDS în format HD. Mai multe detalii legate de aniversarea Digi Sport, dar şi despre compeţitiile transmite pe cele 3 canale de sport pot fi accesate pe www.digisport.ro.

Digi Sport este televiziunea cu profil sportiv care se axează pe transmisiuni live, ştiri şi emisiuni ce reflectă o analiză obiectivă a performanţelor sportive. Cele trei canale de televiziune Digi Sport emit 24 de ore din 24 şi în grilele lor se regăsesc transmisiunile în direct şi în exclusivitate ale celor mai importante campionate din sportul românesc, european, dar şi din cel mondial. Din februarie, Digi Sport difuzează toate partidele din Liga 1 şi Cupa Ligii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri