Directorul BRD Năstase-Ţiriac Trophy: Tecău şi Mergea au toate premisele să câştige turneul

Data publicării:
mergea tecau 21 apr

 

„Toată lumea susţine perechea Tecău/Mergea. Sper să obţină un rezultat bun, mai ales că sunt singurii români rămaşi în turneu, atât la simplu, cât şi al dublu. Suntem la o ediţie specială a acestui turneu şi ştiu că este o presiune deosebită pentru ei. Mă gândesc şi la tabloul de dublu, care este foarte puternic, dar Tecău şi Mergea au toate premisele să câştige ediţia 2016 a trofeului”, a declarat Hodor, pentru Agerpres.

„Este o ediţie specială pentru că este ultima a acestui turneu şi noi atunci ne dorim cu toţii să rămânem cu o amintire plăcută şi acest trofeu să meargă la români. Dacă acest lucru nu a fost posibil la simplu, unde am fost de două ori foarte aproape prin Andrei Pavel şi Victor Hănescu, măcar să câştigăm acum la dublu”, a precizat Cosmin Hodor.

Tecău şi Mergea, care fac pereche pentru prima oară după mult timp în circuitul ATP (excluzând partidele din Cupa Davis, n. red.), vor juca, în direct la Digi Sport 3, în primul tur contra cuplului neozeelandez Marcus Daniell/Artem Sitak. Interesant este că Tecău a câştigat primul său titlu ATP avându-l ca partener pe Marcus Daniell, în 2010, la Auckland.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri