Două victorii într-o zi pentru Begu. Alături de Niculescu s-a calificat și în sferturile probei de dublu la Roma

Data publicării:
irina begu monica niculescu dublu
Foto: Guliver/GettyImages

Foto: Gulliver/GettyImages

ACTUALIZARE 21:00 - Irina Begu o va întâlni la simplu pe japoneza Misaki Doi, în sferturile de finală de la Roma, vineri, nu înainte de ora 15:00. Este al doilea meci programat pe arena Grandstand, prima partidă începând la ora 13:00. Sportiva niponă s-a calificat în această fază după o victorie în trei seturi, scor 6-4, 5-7, 6-2, obţinută în faţa britanicei Johanna Konta.

Viitoarea adversară a Irinei a jucat şi săptămâna trecută, la Madrid, împotriva unei românce. În primul tur din capitala Spaniei, Misaki Doi a pierdut fără drept de apel, scor 0-6, 3-6, cu Simona Halep, care avea în cele din urmă să câştige trofeul.

Va fi primul duel direct dintre irina Begu şi Misaki Doi.


Conduse cu 4-1 în setul al doilea și cu 8-5 în maxi-tiebreak, româncele au reușit să revină de fiecare dată și să încheie victorioase după o oră și 32 de minute.

Begu și Niculescu, fără victorie în cele două turnee precedente în care au evoluat împreună (Australian Open, Madrid), și-au asigurat un cec de 15.565 euro și 190 puncte WTA.

Irina Begu și Monica Niculescu vor juca în sferturi cu învingătoarele din meciul care opune favoritele numărul trei, Timea Babos (Ungaria)/Iaroslava Șvedova (Kazahstan), și cuplul italian Claudia Giovine/Angelica Moratelli.

Begu s-a calificat joi și în sferturile probei de simplu, după un meci de o oră și 25 de minute cu rusoaica Daria Kasatkina (6-1, 6-4). Monica Niculescu a pierdut în runda inaugurală la simplu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri