Dumitru Dragomir, critic cu Anghel Iordănescu: „Nu-l dă inteligența afară din casă”

Data publicării:
collage mitica puiu

„Iordănescu este un antrenor bun, dar și asta e o meserie, cum e croitoria sau cizmăria. E un antrenor bun și atât, nu-l dă inteligența afară din casă. Asta e o tâmpenie, să n-ai voie să zici ceva despre un jucător (n.r. Stanciu). Că e cu picioarele în sus, că e cu picioarele în jos, că nu e cu picioarele pe pământ. Are valoare laudă-l, nu are valoare critică-l, asta e viața. Astea sunt povești de acum 1500 de ani”, a declarat fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir.

Din cele 31 de șuturi ale tricolorilor, doar șase au fost pe spațiul porții, în dubla cu Lituania și Spania, iar convocarile atacanților au stârnit deja polemici.

„Alibec este un fotbalist formidabil. Am jucat în această pauză cu Astra și dacă dă patru, cinci kilograme jos nu-i stă nimeni în față. Știe să protejeze bine mingea, e fotbalist”, a adăugat Dumitru Dragomir.

Singurul dinamovist de la națională, Steliano Filip a fost titular în ambele amicale, iar antrenorul Mircea Rednic îl vede drept un rival serios pentru capitanul Raț. Jucătorul legitimat la Rayo a început recuperarea după operația la umăr suferită în ianuarie.

„Filip a jucat surprinzător de bine, chiar mă bucur pentru el și sper să continue în aceeași linie și la Dinamo. Părerea mea e că Filip îi suflă în ceafă lui Raț”, a declarat tehnicianul roș-albilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri