Echipa din spatele Simonei Halep, intervievată de Andrei Pavel. Sportiva joacă în seara aceasta la Wimbledon

Data publicării:
pavel staff halep

Simona Halep trebuia să joace joi în turul doi de la Wimbledon, împotriva Lesiei Tsurenko, dar s-a amânat pentrui vineri, din cauza ploii. Partida va fi transmisă pe Digi Sport 1.

Ajunsă pe locul al treilea în clasamentul WTA, Simona Halep a devenit şi una dintre cele mai populare jucătoare din circuit. La Wimbledon, Simona este abordată la fiecare pas de fani care doresc să primească un autograf sau să se fotografieze alături de ea...

După victoria din primul tur, Simona Halep s-a întors pe terenul de antrenament.

Andrei Pavel, din nou de la Wimbledon: „Avem aici o echipă super-super de succes împreună cu Simona Halep: Andrei Cristofor (kinetoterapeut) - Wim Fissette (antrenor) - Teo Cercel (preparator fizic). O echipă care a avut un succes imens și are în continuare. Ieri (marți – n.r.) ai câștigat Simona. Ai jucat bine?

Simona Halep: Da, am jucat un meci frumos, a fost bine că am jucat pe central și am jucat bine. Mă bucur că am trecut și că pot să mai joc un meci aici.

Wim Fissette, antrenor: Avem mari speranţe de la acest turneu după ce a jucat aşa de bine la Open-ul francez. A avut un start foarte bun la Wimbledon, a făcut un meci bun pe iarbă şi sper să treacă şi de alţi jucători.

Andrei Pavel: Cum e pregătită Simona?

Teo Cercel: Cred că e foarte bine pregătită pentru acest turneu și sper să facă o figura la fel de bună ca la Roland Garros.

Andrei Pavel: Lucrați ceva special pentru iarbă?

Simona Halep: Nu dați din casă! Ha-ha!

Andrei Pavel: Simona spune să nu dăm din casă. Nu ne interesează, întrebarea mea e pusă, așa că o mai pun încă o dată: lucrezi special pentru iarbă?

Teo Cercel: Bineînțeles, accentul se pune pe reactivitate și în special în zona de „core” e foarte importantă.

Detalii, pe digisport.ro

Simona Halep este a treia favorită a ediţiei din acest an a turneului de la Wimbledon.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri