“El Clasico” Barca-Real şi finala Simonei Halep de la Indian Wells au adus record de trafic pe www.digisport.ro

Data publicării:
Simona Halep Indian Wells 2015 - Guliver GettyImages 1

 

Cele mai urmărite evenimente pe www.digisport.ro au fost "El Clasico" Barcelona-Real Madrid (2-1), finala câştigată de Simona Halep la Indian Wells şi izbânda lui Novak Djokovic în faţa lui Roger Federer la acelaşi turneu.

Internauţii au fost interesaţi şi de partida din Liga I dintre Steaua cu Viitorul, câştigată de roş-albaştri cu 4-1.

Timp de o oră, în intervalul 21:00 şi 22:00, când Simona Halep disputa setul secund al finalei californiene şi a început meciul de pe Camp Nou dintre Barcelona şi Real, www.digisport.ro a contorizat, în Google Analytics, aproape 60.000 de vizite. Site-ul canalului Digi Sport a înregistrat un maxim de 24.000 de "unici" în acelaşi timp.

Duminică, 22 martie, a fost o zi plină de evenimente sportive pe canalele Digi Sport. Iubitorii de sport au putut vedea, în direct pe Digi Sport 1, Digi Sport 2 şi Digi Sport 3, competiţii importante ale căror transmisii live pot fi urmărite de către abonaţii RCS & RDS pe telefonul mobil sau pe aplicaţia Digi Online.

Duminică, pe www.digisport.ro au intrat 378.507 vizitatori unici, cele două variante ale site-ului, cea de mobil şi cea de desktop, adunând mai bine de 600.000 de vizite.

Mai multe detalii despre competiţiile difuzate pe cele 3 canale Digi Sport puteţi afla accesând www.digisport.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri