EXCLUSIV. Juanfran, mijlocaşul campioanei Atletico Madrid: România a avut mereu jucători mari

Data publicării:
juanfran

Cosmin Contra, primul român care antrenează o echipă în La Liga, este lăudat de un campion al Spaniei. Juanfran îi prevede o carieră strălucită lui Contra şi ca tehnician. Fostul fundaş dreapta a evoluat în Primera Division la Alaves, Atletico Madrid şi Getafe.

„Merită mult respect. Mi se pare un antrenor foarte bun. Ca şi jucător era foarte bun, cu toţii îi cunoaştem cariera. Cred că face o treabă foarte bună la Getafe şi sper să îi meargă toate bine pentru că este un profesionist adevărat”, a spus Juanfran pentru Digi24.

Juanfran îşi aminteşte cu plăcere şi de liderii Generaţiei de Aur, Hagi şi Gică Popescu, singurii români care au îmbrăcat tricoul Barcelonei.

„Pentru mine, legendele sunt Hagi, Craioveanu şi... a jucat la Barcelona... Lupescu... nu, nu... Popescu! Adevărul e că în România mereu au fost jucători mari. Anul acesta cred că lucrurile merg bine şi la naţională. Le doresc numai bine”, a mai spus mijlocaşul lui Atletico Madrid.

Jucător cu peste 100 de meciuri în Primera Division în tricoul lui Atletico Madrid, Juanfran are 29 de ani și a mai jucat la Real Madrid, Espanyol și Osasuna. Are 11 selecții la echipa națională.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri