Organele pilotului Nicky Hayden vor fi donate

Data actualizării: Data publicării:
nicky hayden
Foto: Facebook

Familia lui Nicky Hayden a anunţat, prin intermediul avocatului Moreno Maresi, că dorinţa pilotului, exprimată în urmă cu ceva timp, era ca organele sale să fie donate. Organele lui Hayden au fost prelevate marţi, relatează Marca citat de News.ro.

nicky hayden
Foto: Facebook

"La dorinţa lui Nicky, pe care şi-a exprimat-o în trecut, şi cu acordul familiei, astăzi s-a realizat prelevarea organelor sale", a spus Maresi.

Avocatul a precizat că trupul neînsufleţit al lui Hayden nu va fi depus în Italia, la Cesena, deoarece familia doreşte să îl ducă pe pilot cât mai curând în SUA, dacă este posibil chiar marţi, cu un avion privat.

Americanul Nicky Hayden, fost campion mondial la MotoGP, a încetat din viaţă, luni, la vârsta de 36 de ani, la cinci zile după ce a suferit un accident grav în Italia, relatează The Guardian.

Hayden se afla pe bicicletă, miercuri, pe drumul dintre Tavoleto şi Riccione, de lângă staţiunea Rimini, în momentul în care a fost lovit de o maşină. El a suferit răni grave în zona capului şi pieptului şi în ultimele zile a fost în comă indusă.

Luni, spitalul Maurizio Bufalini a anunţat că Nicky Hayden a murit.

Nicky Hayden a câştigat titlul mondial la motociclism viteză, clasa MotoGP, în 2006, cu Honda.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Te-ar putea interesa și:
nicku
A murit pilotul Nicky Hayden
Partenerii noștri