Fed Cup | Simona Halep e gata de duelul cu Germania: „Sunt mult mai motivată și mai încrezătoare”

Data publicării:
simona halep fed cup

 

Simona Halep, care e cel mai bine clasată jucătoare tricoloră, pe locul 6 în topul WTA, are palmares pozitiv în fața tuturor celor 3 staruri ale Germaniei: 3-0 cu Kerber, 5-1 cu Petkovic și 2-1 cu Goerges. Se simte mai bine decât la precedentul meci jucat alături de echipa de Fed Cup, cel cu Cehia și se declară complet recuperată după problemele medicale pe care le-a avut la începutul anului.

Cel mai probabil, Andrea Petkovic va juca la simplu, împreună cu Angelique Kerber și speră să puna capăt seriei de înfrângeri cu Simona Halep.

„Mă simt mult mai bine acum faţă de ultima întâlnire de FedCup. Sunt complet sănătoasă, am jucat câteva meciuri în SUA şi am avut câteva victorii. Sunt mult mai motivată, mai încrezătoare în forţele mele şi sper să câştig mai mult faţă de meciul cu Cehia şi să fie mult mai bine. Şi cu Cehia eram neînvinsă, dar fiecare meci e diferit. E un avantaj că am câştigat de multe ori cu Petkovic şi Kerber, sper să fie bine de această dată”, a declarat Simona Halep.

„Publicul ne-a ajutat oriunde, fie la Galaţi sau în altă parte unde am jucat. Mă bucur că fac parte din această echipă şi abia aştept meciurile. Kerber e puternică pe orice suprafaţă, e greu de bătut, dar avem şansa noastră, ţinând cont că jucăm acasă. Indiferent dacă voi juca eu sau Monica”, a spus și Irina Begu.

„Nu îmi imaginam să văd că aveţi o sală atât de mare. Organizarea este foarte bună aici. Nu am mai fost în România, este o ţară nouă pentru mine, o experienţă interesantă. Sper să o înving până la urmă pe Simona Halep, dacă Barbara va decide să joc la simplu, atunci sunt pregătită. Halep este una dintre cele mai bune jucătoare din lumea la ora actuală, vom vedea ce va fi”, a spus Petkovic.

Echipa noastră va fi formată din Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu şi Alexandra Dulgheru.

Locul 4 în clasamentul mondial al Cupei Federaţiei, Germania va miza la Cluj pe a treia jucătoare a lumii, Angelique Kerber, alături de Andrea Petkovic, Annika Beck şi Julia Goerges.

Meciul dintre România şi Germania se va disputa pe 16 şi 17 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj Napoca, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe digisport.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri