Finală, azi, la Wimbledon: Kvitova-Bouchard. Simona Halep mizează pe jucătoarea din Cehia

Data publicării:
wimbledon2

„Nu ştiu dacă eram prea tânără când am câştigat primul meu Grand Slam, dar cu siguranţă m-am bucurat. Ştiu că după ce câştigi primul Grand Slam, dacă eşti prea tânăr, trebuie să aştepţi până îl câştigi pe următorul şi sper că timpul meu a sosit”, a declarat Petra Kvitova.

Pentru Eugenie Bouchard, finala de la Wimbledon este prima de Grand Slam a carierei. Jucătoarea care a învins-o pe Simona Halep în semifinale are emoţii mari înaintea confruntării cu Kvitova.

„Ştiu că este o jucătoare foarte bună şi cred că mă aşteaptă cel mai greu meci de la Wimbledon. Va fi o ocazie mare, este o situaţie nouă pentru mine. Voi intra pe teren şi voi încerca să profit de şansele mele. Ştiu că mă aflu într-o situaţie dificilă, dar despre asta e vorba în finalele de Grand Slam, aşa că abia aştept jocul!”, a spus Eugenie Bouchard.

Simona Halep mizează pe jucătoarea din Cehia. „Eu cred că Kvitova (va câștiga – n.r.), pentru că are mai multă experiență, a mai câștigat acolo și știe cum să gestioneze emoțiile. Dar și Bouchard are șansa ei”, apreciază Simona Halep.

Finala dintre Petra Kvitova şi Eugenie Bouchard va fi transmisă în direct la Digi Sport 1, astăzi, de la ora 16.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri