Finala UCL: Barcelona – Juventus. Chiellini și Luis Suarez se întâlnesc pentru prima dată după incidentul de la Cupa Mondială

Data publicării:
portal-chiellini 2953707b

Înaintea reîntâlnirii cu Luis Suarez, Giorgio Chiellini a dat uitării incidentul din meciul Italia - Uruguay de la Cupa Mondială. Atunci, atacantul Barcelonei l-a muşcat pe fundaşul lui Juventus şi s-a ales cu o suspendare de patru luni care i-a amânat debutul în tricoul catalanilor.

Chiellini este bucuros că va avea şansa de a-l înfrunta din nou pe Suarez în cel mai important meci al sezonului, finala UEFA Champions League de la Berlin.

Giorgio Chiellini: „Cred că este un jucător mare, iar acel incident de la Cupa Mondială pentru mine este închis, cred că la fel şi pentru el, aşa că este un lucru bun că vom juca din nou unul împotriva celuilalt. Aşa nu vom mai vorbi despre acest lucru, ci doar despre fotbal. Mă voi bucura să îl întâlnesc, iar când vom juca va fi un meci ca oricare altul”.

Eroul lui Juventus în semifinala cu Real Madrid, Alvaro Morata este pregătit pentru cel mai important meci al carierei.

Alvaro Morata: „La acest nivel, nu cred că mai sunt multe de pregătit. Dacă nu te motivează o finală de Champions League, atunci probabil nu îţi place fotbalul. Avem şansa de a intra în istoria fotbalului, în istoria lui Juventus. Ştiam că nu va fi uşor să ajungem în finală, iar acum nu ştim dacă aceasta va fi singura ocazie de a juca într-o finală Champions League şi de aceea vom da tot ce avem mai bun”.

Finala UEFA Champions League dintre Juventus și Barcelona va fi transmisă în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, de la 21:45.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri