Fiul lui Michael Schumacher s-a clasat al doilea într-o cursă de karting desfășurată în Belgia

Data publicării:
mick schumacher-1

 

În vârstă de 15 ani Mick Schumacher (foto), a fost întrecut, duminică, de principalul său rival, David Beckmann, potrivit dailymail.co.uk.

Luna trecută, fiul lui Michael Schumacher  a devenit vicecampion mondial la karting, la categoria KF Junior, pe pista de la Aunay-les-Bois, în Franța.

„Sigur că sunt mândru de acest rezultat important. Dar e clar că scopul meu este acela de a deveni campion mondial. Este doar începutul carierei mele”, a spus, ulterior, Mick Schumacher.

Dincolo de calitățile sportive, mezinul familiei Schumacher are deja toate atributele unui campion în devenire – are un comportament foarte civilizat, e modest, bine crescut, o persoană de încredere, foarte amabilă. Sunt cuvintele cu care îl caracterizează cei care îl cunosc.

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, care îşi continuă recuperarea la domiciliu după ce a fost externat din spitalul din Lausanne, este îngrijit la reşedinţa sa din Gland de o echipă formată din 15 specialişti.

La 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală.

Până la 16 iunie, Schumacher a fost în comă. El a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicală de specialitate din Lausanne. În unitatea respectivă, pentru Michael Schumacher a început o fază de neuroreabilitare care poate dura între trei luni şi doi ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri