Florin Prunea, amendat de FRF cu 5.000 de lei pentru că a criticat amicalele naționalei din Turcia

Data publicării:
florin prunea

Președintele celor de la CSMS Iași a primit un avertisment, dar și o amendă în valoare de 5.000 de lei din partea Comisiei de Disciplină a FRF.

Imediat cum a aflat că a fost chemat în fața comisiei, în urmă cu o lună, Prunea a luat foc:

”Şi eu sunt chemat la Comisia de Disciplină pentru că mi-am permis, în calitatea mea de membru în Comitetul Executiv şi de fost jucător al echipei naţionale, să critic acest turneu foarte bine organizat şi cu adversari cum de mult timp n-am mai întâlnit. De o valoare fanstastică.

S-a întors Ceauşescu, nu mai avem dreptul la opinie. Toţi trebuie să ţinem gura închisă. Totul merge foarte bine în fotbalul românesc, dar când cineva mai şi critică, cu argumente şi în mod civilizat, Comisia de Disciplină este folosită pentru a închide gura membrilor afiliaţi.

Motivul chemării sunt declaraţiile pe care le-am făcut, în mod civilizat, nu am atacat pe absolut nimeni. Faţă de precedenta conducere a Federaţiei Române de Fotbal, asistăm la lucruri fără precedent, la abuzuri. Echipa naţională a trecut printr-o situaţie jenantă.”

„Şi-au bătut joc de cel mai mare antrenor pe care l-a avut ţara. Să-l lase singur, să vorbească cu patroni de cluburi pe la spatele antrenorului echipei naţionale, să-ncurajeze jucătorii să nu răspundă la convocări. E fără precedent ca un secretar general, în speţă Radu Vişan, să vorbească cu patronul Stelei şi să încurajeze jucătorii să nu se prezinte la naţională pentru că nu au ce să păţească. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată”, a mai spus Prunea, înainte de a merge la Comisia de Disciplină.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri