Fotbal | Un nou amical „de lux” pentru România. FRF a primit solicitarea

Data publicării:
iordanescu burleanu

Calificarea la turneul final din Franţa a făcut ca tricolorii să redevină o ţintă pentru naţionalele puternice în vederea partidelor amicale. Potrivit Gazetei, Federaţia engleză a trimis o solicitare privind un posibil amical cu Keşeru&Co, în perioada 22-25 mai.

În acea perioadă prima reprezentativă va fi în Italia pentru un stagiu de pregătire, însă acest lucru nu constituie o problemă. Britanicii nu au pus vreo condiţie legată de locaţia disputei, dorind doar ca Hart&Co să aibă o repetiţie generală înainte de Euro.

În schimb calendarul din Liga 1 ar putea să reprezinte un impediment în calea disputării partidei. În prima parte a cantonamentului din Italia, Iordănescu îi va avea la dispoziţie doar pe stranieri, deoarece sezonul în România se va încheia abia pe 14 mai. Ca atare, pentru ca amicalul să fie posibil, este necesar ca LPF şi cluburile din Liga 1 să găsească o modalitate de a comprima finalul sezonului.

Ideal ar fi ca după data de 7 mai să nu se mai dispute vreun meci oficial în Liga 1 sau în Cupă. În aceste condiţii, jucătorii convocaţi de Iordănescu din campionatul intern vor avea aproximativ o săptămână de vacanţă înainte de plecarea spre Italia, programată pentru 16 mai.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri