Fotbaliştii și suporterii Barcelonei i-au adus un ultim omagiu lui Tito Vilanova

Data publicării:
tito vilanova

Suporterii Barcelonei s-au adunat la stadion pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Tito Vilanova. Jucătorii şi cei din conducerea clubului au fost primii care şi-au luat adio de la fostul antrenor. Au păstrat un minut de reculegere în faţa unui tablou al lui Vilanova.

Este un moment greu. Timp de doi ani a luptat şi Tito a fost un exemplu pentru noi toţi. A luptat până în ultima clipă, cu forţă şi cu energie. Ne încuraja şi pe noi să luptăm în fiecare zi. A fost un om foarte important pentru noi, iar aceasta este o zi foarte tristă. Acum, trebuie să fim alături de familia lui”, a spus Carles Puyol.

Să-l pierdem la doar 45 de ani este un lucru foarte trist, pentru că a luptat mult împotriva bolii. Acesta este însă sfârşitul unei perioade grele şi trebuie să ne recuperăm. Tito a fost o persoană foarte responsabilă, o persoană foarte energică. Trebuie să preluăm din energia lui şi să mergem mai departe”, a spus Josep Maria Bartolomeu.

Antrenorul care a cucerit ultimul titlu cu FC Barcelona, în 2013, Tito Vilanova, a decedat vineri, după mai bine de doi ani de luptă cu cancerul. Înmormântarea lui va avea loc luni la Catedrala din Barcelona. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri