FRF caută selecționer. Cosmin Olăroiu, Cosmin Contra, Dan Petrescu și Walter Zenga sunt pe lista Federației

Data publicării:
piturca pleaca

Lista FRF cuprinde nume grele: Cosmin Olăroiu, Cosmin Contra, Dan Petrescu, Ladislau Boloni, Viorel Moldovan şi chiar Walter Zenga ar putea prelua naţionala.

Pentru România am ceva din suflet. Normal că mă întorc în România mai mult pentru echipa națională, mi se pare normal”, a declarat Walter Zenga.

Următorul meci al naţionalei este cel cu Irlanda de Nord, de pe 14 noiembrie.

Pițurcă va plăti FRF 400.000 de euro.

FRF va primi în cele din urmă 400.000 de euro pentru rezilierea contractului cu Victor Piţurcă. Suma va fi achitată chiar de fostul selecţioner, care va primi însă de la Al Ittihad 4,5 milioane de euro, pe un contract valabil pentru două sezoane.

Din suma primită, Piţurcă îşi va plăti şi colaboratorii, aceeaşi cu care a lucrat la echipa naţională. Eugen Neagoe, Valeriu Răchită, Gabi Boldici, Martin Tudor, preparatorul Marius Dima dar şi Alexandru Piţurcă, fiul antrenorului în vârstă de 58 de ani, vor merge la Al Ittihad.

Victor Pițurcă va pleca spre Arabia Saudită în cursul zilei de miercuri, pentru că problema vizelor nu a fost rezolvată deocamdată.

Dacă totul va decurge normal, acesta va debuta pe banca lui Al Ittihad pe 25 octombrie, când este programat duelul cu Al Nassr.

Duel Reghecampf-Pițurcă, de Ziua Națională

În perioada în care antrena la Steaua, Laurenţiu Reghecampf a avut mai multe conflicte cu Victor Piţurcă. Acum, cei doi vor avea ocazia să se întâlnească pe terenul de fotbal, în meciurile din Arabia Saudită, dintre Al Hilal şi Al Ittihad.

Avem, pe 1 decembrie meciul, cu Al Ittihad și mai jucăm și în Cupa Regelui, dar nu se stie data”, a declarat antrenorul lui Al Hilal.

Reghecampf nu este tentat momentan de funcţia de selecţioner. Vrea să câştige cu Al Hilal Cupa Campionilor Asiei.

M-au sunat înainte, când era Pițurcă antrenor. Nu se pune problema, nu am cum, nici nu mă interesează. Sunt angrenat în a câștiga finala de Asia”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Al Hilal va juca în finala Ligii Campionilor Asiei cu Western Sydney Wanderers. Ultimul act al competiţiei se va desfăşura în dublă manşă, pe 25 octombrie şi 1 noiembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri