Gafă făcută de televiziunea germană la meciul Simonei Halep. Directorul turneului a reacționat dur

Data publicării:
halep concentrata digisport

 


Potrivit ziare.com oficialul turneului a avut o reacție dură la adresa reprezentanților postului TV, spunând că este rușinos ce au făcut.

Este un motiv de supărare, îi înțeleg pe oamenii care s-au plâns. Și eu m-aș fi plâns dacă eram în locul lor. Pentru noi reprezintă încă un motiv de supărare, pentru că mulți oameni vor asocia compania cu decizia televiziunii. A fost doar decizia SWR (postul care a transmis partida, n.r.). Se știe că nu poți să prezici durata unui meci de tenis, dacă dorești să transmiți un eveniment ca acesta, trebuie să aloci spațiul necesar”, a spus Gunthardt într-un comunicat de presă.

Simona Halep a fost învinsă de Caroline Wozniacki în semifinalele turneului de la Stuttgart, scor 5-7, 7-5, 2-6.

În această săptămână, Simona Halep va avea o pauză, urmând ca de lunea viitoare să participe la turneul de la Madrid, patronat de Ion Țiriac. Finalistă anul trecut la Open-ul de la Madrid, Simona Halep, speră să îşi ia revanşa în faţa Mariei Șarapova, pe care tocmai a întrecut-o în clasamentul WTA. Misiunea româncei va fi cu atât mai grea, cu cât liderul mondial Serena Williams va fi și ea prezentă la ediţia din acest an.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri