Gheorghe Tadici: Am văzut jucătoare mai valoroase decât Cristina Neagu

Data publicării:
tadici

Gheorghe Tadici refuză să-şi ceară scuze după acuzele lansate în timpul Campionatului Mondial. Medaliat cu argint cu naționala, în 2005, fostul selecționer își continuă atacurile la adresa Cristinei Neagu, pe care o acuză că a uitat de unde a plecat.

Gheorghe Tadici, antrenor HC Zalău: „Nu am niciun război cu Neagu. Nu pot să cobor și să dialoghez cu o jucătoare care... în cei 43 de ani de activitate am vazut multe jucătoare șimult mai valoroase decât ea. Doar că m-a deranjat foarte tare, în anul ăsta și anul trecut, anumite afirmații vizavi de antrenorii români pe care îi desconsideră. Ea nu s-a facut jucatoare nici în balcon la taică-su, nici în sufragerie, s-a făcut muncind și ea, cu aportul ei, dar cu o serie de antrenori, vreo 8-9. Cred ca puțină considerație față de oamenii ăia care și-au erodat inclusiv sănătatea și și-au sacrificat inclusiv familiile, sunt și eu unul dintre ei, cred că nu ar strica.

Cristina Neagu a fost MVP-ul Mondialului din Danemarca, de unde naționala condusă de Tomas Ryde să întors cu medalia de bronz.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri