Ghinion pentru Simona Halep

Data publicării:
simona halep fb

Simona Halep are parte de un debut de foc în 2016. Principala favorită a turneului de la Brisbane, românca va juca direct în turul doi cu învingătoarea meciului dintre Victoria Azarenka şi o sportivă venită din calificări. Simona Halep a mai jucat o singură dată la Brisbane, acum patru ani, când a fost eliminată în runda inaugurală de Kim Clijsters.

„Sper să am mai mult noroc decât ultima oară când am jucat aici, dar este o tragere dificilă, fiecare meci va fi greu. În turul doi, va fi dificil, voi juca probabil cu Azarenka. Trebuie doar să mă pregătesc pentru startul turneului şi să mă bucur de el”, a declarat Simona Halep.

Prezentă la tragerea la sorți, Halep a dezvăluit jurnaliştilor australieni care sunt obiectivele sale în 2016.

„Obiectivul meu este să joc cel mai bun tenis la Grand Slam-uri, vom vedea dacă voi putea ajunge numărul 1, dar nu acesta este ţelul meu.Vreau să fiu sănătoasă şi să-mi îmbunătăţesc jocul, să devin mai puternică”, a spus românca.

Câștigătoarea turneului în 2015, Maria Șarapova o poate întâlni pe Simona Halep doar în semifinale.

„Am jucat de multe ori împreună şi am un palmares bun în partidele contra ei. Bineînţeles însă, e numărul doi mondial cu un motiv. Amândouă vrem să jucăm cât mai bine înainte de Australian Open şI de aceea suntem aici”, a comentat Maria Șarapova.

După aventura de la Brisbane, Halep va participa la turneul de la Sydney, care va fi transmis în direct pe Digi Sport, între 10 şi 16 ianuarie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri